Referenser

Vad tycker mina kunder? Här kommer ett axplock...

"Jag har anlitat Katarina i många år både som resekoordinator för de resor och kurser jag arrangerar utomlands då hon har skött all korrespondens med kunder och samarbetspartners. Hon har också de senaste åren varit min virtuella assistent i mitt arbetet som Livsdesigner och Digital Nomad då framför allt i sociala media. Katarina är en av de bästa personer jag har arbetet med. Hon är extremt pålitlig, kunnig, noggrann och levererar alltid det vi har kommit överens om. Hon är serviceinriktad i kontakten med mina kunder och leverantörer och tar egna initiativ till förbättringar men stämmer alltid av så att det är inom mina förväntningar. Hon sköter alla de detaljerna som jag själv inte hinner med och utvecklar det till att bli än mer professionellt och lönsamt. Jag kan med varmt hjärta rekommendera hennes virtuella tjänster till den som behöver stöd med administration, sociala media eller bokningar av ex resor som är ett av alla hennes kompetensområden!"


Camilla Lebert Hirvi

Livsdesigner, Digital Nomad och Par-utvecklare

www.camillaleberthirvi.se"Jag började bygga upp en onlinekurs i webbutveckling i januari och insåg i februari att det var svårt att både bygga kurs och marknadsföra den på samma gång. Hade sett andra jag har förtroende för som använt sig av Katarina så jag kände att jag vågade kontakta henne då jag sett hur hon arbetade åt andra.


Det har jag inte ångrat en sekund. Efter ett kortare samtal där jag direkt kände förtroende för Katarina som person och hennes kompetens så anlitade jag henne på stående fot. Hon har därefter varit min högra hand i sociala medier och är orsak till att så många nu känner till min onlineutbildning "Snygg och effektiv hemsida för ditt företag". Hon rapporterar varje vecka exakt vad hon gjort och i vilka kanaler så att jag har haft full koll på det och vad det kostat mig. Jag känner mig helt trygg i att rekommendera Katarina och hennes tjänster till andra soloföretagare. Fast egentligen vill jag allra helst behålla henne för mig själv."


Patricia Erlandson

Webbutvecklare & utbildare

http://utbildning.glazyr.se


"Katarina har nu varit min virtuella assistent under snart ett år. Ett samarbete som är ovärderligt för mig och mitt företag Vitality. Katarina har otrolig koll, är snabb och effektiv, har bred kunskap inom administration, service och sociala media. Tillika en varm och ödmjuk person som jag har största förtroende för och med full tillit delegerar mycket av Vitalitys interna arbete till."


Agneta Jonsson

VD/senior advisor

www.vitality.se


Copyright  ©  All Rights Reserved